Stel samen met ons eenvoudig jouw kiosk samen

 

De kiosken van Microarquitectura zijn in 20 jaar tijd een begrip geworden in een reeks van Europese landen. De sleutel tot het succes van de aansprekende kiosken is het basisconcept en de talrijke afwerkingsmogelijkheden. Het Spaanse ontwerpbureau produceert meerdere produktlijnen, namelijk meubilair, kiosken, pergola’s en maatwerk projecten. De kiosken, met en zonder pergola’s, zijn ontworpen voor verschillende doeleinden als; informatieloket, verkooppunt, bar, restaurant en rolstoeltoegankelijke sanitaire units. 

De kiosken worden op turn-key basis afgeleverd. Aangekomen op de plaats van bestemming wordt deze van de vrachtwagen gehesen, aangesloten op licht, water en elektra en is klaar om open te gaan. Mede doordat het productieproces in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving plaatsvindt is de hoge en constante kwaliteit van deze producten gewaarborgd.

Zo is het model Habana uit te rusten met meerdere opklapbare delen, toonbanken, opslagruimten, een toilet of keukenunit. Het exterieur en het interieur van de kiosk is geheel naar eigen wens en stijl te decoreren en in te delen. Er zijn 120 verschillende kleuren om uit te kiezen. Ook is mogelijk om een unieke grafische print op de HPL panelen aan te brengen. Dit kan uw eigen concept zijn maar dit kan ook voor u uitgewerkt worden door de eigen ontwerpafdeling.

Met hun ruime ervaring is Microarquitectura in staat om een oplossing te vinden voor iedere situatie en de bestaande constructie aan te passen aan de behoefte van de klant, regelgeving, omgeving en weersomstandigheden. Zij kunnen bijzondere alternatieven voorleggen of werken vanuit de ideeën en uitgangspunten van de opdrachtgever.

ImageSerie: