Nieuws

Contact

Samson Urban Elements B.V. is van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op +31 (0) 88 91 91 911 

Email: algemeen@samson.nl

Adres: Industrieweg 91, 7202 CA  ZUTPHEN 

VISIE DUURZAAMHEID

 
Wij zijn in een tijd beland, waar wij ons bezinnen op de ecologische voetafdruk die wij achterlaten. Middels bewustwording moeten wij beoordelen waar wij staan en een pad uitzetten richting onze toekomst.

Mechanisch vergroten van het plantgat

Technische oplossingen, zoals de toegenomen vrije overspanning in de 2.0 serie en het Stabilo systeem hebben de economische levensduur van onze boomroosters sterk verlengd. Wanneer we vervolgens naar de gemiddelde ontwikkeling van een boom kijken, ontstaat er na een periode van 10 - 15 jaar een spanningsveld bij de aanwezige uitsparing, het zgn. plantgat. 

Vrije overspanning bij Samson boomroosters

Een reden om een boomrooster toe te passen is het weghalen van druk op de wortels van een boom. De belasting van bijvoorbeeld vrachtverkeer, dient door het boomrooster naar de buitenzijde te worden verlegd. Samson boomroosters hebben een geavanceerde ribbenstructuur en koppeling aan de onderzijde die dit mogelijk maakt. Fundatie is daarom alleen aan de buitenzijde noodzakelijk. Kortom ruimte voor de boom.

 

Image: 

Bravo

Onze nieuwe BRAVO bank combineert heerlijk zitcomfort met legio flexibiliteit. Toepasbaar als stadsbank en als seniorenbank.

Image: 

Cirkels

Een speeltuin zonder begin en zonder einde

Image: 

Pagina's