Nieuws

Contact

Samson Urban Elements B.V. is van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op +31 (0) 88 91 91 911 of per e-mail algemeen@samson.nl

Adres: Industrieweg 91 - 7202 CA - Zutphen. 

 

 

 

 

Image: 

VISIE DUURZAAMHEID

 
Wij zijn in een tijd beland, waar wij ons bezinnen op de ecologische voetafdruk die wij achterlaten. Middels bewustwording moeten wij beoordelen waar wij staan en een pad uitzetten richting onze toekomst.

Image: 

Mechanisch vergroten van het plantgat

Technische oplossingen, zoals de toegenomen vrije overspanning in de 2.0 serie en het Stabilo systeem hebben de economische levensduur van onze boomroosters sterk verlengd. Wanneer we vervolgens naar de gemiddelde ontwikkeling van een boom kijken, ontstaat er na een periode van 10 - 15 jaar een spanningsveld bij de aanwezige uitsparing, het zgn. plantgat. 

Image: 

Vrije overspanning bij Samson boomroosters

Een reden om een boomrooster toe te passen is het weghalen van druk op de wortels van een boom. De belasting van bijvoorbeeld vrachtverkeer, dient door het boomrooster naar de buitenzijde te worden verlegd. Samson boomroosters hebben een geavanceerde ribbenstructuur en koppeling aan de onderzijde die dit mogelijk maakt. Fundatie is daarom alleen aan de buitenzijde noodzakelijk. Kortom ruimte voor de boom.

 

Image: 

Bravo

Onze nieuwe BRAVO bank combineert heerlijk zitcomfort met legio flexibiliteit. Toepasbaar als stadsbank en als seniorenbank.

Image: 

To be or not to be. It is not a question. It's BD Barcelona Design

Barcelona Design Gallery in district 220. In deze straat in Barcelona streek zo'n drie jaar geleden het Spaanse meubelmerk BD Barcelona neer. De ingetogen strakke architectuur van het pand heeft binnen als eyecatcher meterslange etalages waar de design klassiekers van top designers Jaime Hayon, Alfredo Häberli, Ross Lovegrove en natuurlijk Spanjes grootste kunstenaren Antoni Gaudi en Salvador Dalí staan.

Image: 

It's Showtime!

Het basismodel van de Showtime lijn is de stoel. Er is een enkele en een dubbele variant. Leverbaar in 3 kleuren en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Een stijlvolle samenvoeging van klassiek en modern die kleur verleent aan de tuin, het terras of bij het zwembad. In het restaurant of de hotel lobby.

Er is een optionele hoge kap bij de enkele stoel om je te verstoppen voor de zon of om van wat extra privacy te genieten.

Image: 

Pagina's